Szynka Pieczona

Przygotowanie pysznej szynki to sztuka, którą opanowaliśmy perfekcyjnie. Mięso poklowane do 4 dni a następnie pieczone około 17 godzin powoduje, że rozpływa się w ustach. Proces wolnego pieczenia prowadzi do zmiękczenia mięsa i pozostawienia go w pełni nasączonym.
 
Serwujemy szynkę zapewniając pełną obsługę logistyczną. Kucharz osobiście kroi i serwuje potrawę a obsługa asystuje w nakładaniu dodatków
Przygotowane:
- mięso wieprzowe
- kasza gryczana "po wiejsku" z boczkiem i cebulą, smażona na maśle
- sos pieczenowy
- surówka z kiszonej kapusty
- sosy: chrzan i musztarda
- pełna zastawa stołowa
 
Szynka serwowana dla ok. 20 osób - koszt całości 650 zł
Szynka serwowana dla ok. 30 osób - koszt całości 750 zł
Copyright ©2017 Zajazd GNIEWKO, All Rights Reserved.