Dania weekendowe

Każdego weekendu puszczamy wodze fantazji i tworzymy odrębne menu składające się z niezwykłych dań kuchni polskiej połączonej z najnowszymi trendami w gastronomii.
W te dni możecie zjeść dania spoza naszej karty codziennej, które wykraczają poza typowy nurt naszej kuchni kociewskiej. Chętnie sięgamy po Gęsi, Kaczki, Wołowinę czy różne podroby.
W każdy piątek wieczorem na naszej stronie facebook zamieszczamy aktualne menu. Bawimy się w taką gastronomie ponad 4 lata i przygotowaliśmy ponad 250 różnych zup i niemal 800 różnych dań głównych. 
 
Poniżej przedstawiamy przykładowe dania z naszego weekendowego menu:

Kaczka Faszerowana

Golonka z Kością

Pałki z Kurczaka w cieście francuskim

Udka z Kaczki

Szaszłyk z gryczanym kopytkiem

Golonka w Boczku

Carpaccio Wołowe

Żebro w Marchwii

Krem z Buraków

Krem z Dyni

Deser Tiramisu

 

Jabłko pieczone

Copyright ©2017 Zajazd GNIEWKO, All Rights Reserved.