Karta Menu
Sala restauracyjna wraz z kominkową mieści jednorazowo do 40 Gości. Jest ona klimatyzowana i połączona bezpośrednio z hotelem.
Na parterze budynku usytuowana jest Sala Kociewska, która również mieści jednorazowo do 40 Gości, a ponadto jest połączona z tarasem widokowym dla 50 Gości.
Serwujemy dania kuchni regionalnej Kociewskiej kładąc nacisk na smak i powtarzalność potraw. Naszą specjalnością są Bulwy Kociewskie oraz pierogi własnego wyrobu. Każdego weekendu puszczamy wodze fantazji i tworzymy odrębne menu składające się z niezwykłych dań kuchni polskiej połączonej z najnowszymi trendami w gastronomii. Nie boimy się trudnych wyzwań... robimy dobre "am"
Karta Menu
Pobierz
(kartataras-menu2019_.pdf)
Bulwa Kociewska
Upieczony w łupinie ziemniak grillowy krojony na pół,
podany z farszem, dodatkami i kwaśną śmietaną
Schabowy tradycyjny
duży kotlet schabowy macerowany w mleku i smażony na wiejskim smalcu + kapusta zasmażana z boczkiem i bulwa pieczona z masełkiem
Pierogi domowe
Pierogi lepimy sami. Sześć różnych farszy powoduje i zasmażka na boczku. Małą surówka dopełni całe danie. Warto spróbować,
Carpaccio wołowe
Danie sezonowe. Polędwica wołowa marynowana i podana z grillowaną gruszką, posypana parmezanem i kaparami.